Nowy lokal został otwarty kilkanaście dni temu (dokładnie 10 marca), a już ma wielu klientów. Restauracja zlokalizowana jest przy ul. Trzebnickiej 44 (wcześniej w tym miejscu funkcjonował chiński Hot-Wok).
Przed lokalem jest duży parking, nie ma problemów z pozostawieniem samochodu. wnętrze jest przytulne, stylowe, a na ścianie znajduje się zdjęcie ogromnej lokomotywy.
Jak mówi Michał Stocki, właściciel lokalu, menu oparte jest na kurczaku w panierce. - Są tortille, kanapki, frytki, kawałki mięsa. Lokal działa w sieci. Potrawy są przygotowywane według zestandaryzowanej procedury, co oznacza, że w każdej restauracji jedzenie będzie miało taki sam smak - mówi właściciel i dodaje, że na terenie miasta dowóz jest gratis.
Skąd pomysł na taką działalność: - Zawsze chciałem prowadzić lokal. Na stronie internetowej natknąłem się na informacje o franczyzie i zdecydowałem się na Western Chicken, bo takiego lokalu w okolicy nie ma.
Lokal jest czynny w tygodniu od godziny 10.30 do 21.30, w piątek do 22.30, w sobotę od 11.30 do 22.30, w niedzielę od 11.30 do 21.
Aplikacja nowagazeta.pl
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Komentarze opinie