- Jak co roku sylwester tematyczny, w tym - Moulin Rouge , oczywiście z elementami kuchni francuskiej chociażby takimi jak: deski serów francuskich, żabie udka, ślimaki, szalotki, pate z wątróbek, foie gras czy udziec wieprzowy podawany przy ognisku z puree kasztanowym.
Nie było to tylko menu francuskie co roku, a zwłaszcza na sylwestra, staramy się zaproponować naszym gościom bogate i szerokie możliwości kulinarne naszej restauracji. - powiedział nam Jan Buczek, właściciel restauracji.
Oprócz smakołyków i wykwintnych dań, goście bawili się do rana przy muzyce granej na żywo. O 12 zorganizowano pokaz sztucznych ogni. Ci, którzy chcieli pobawić się na zewnątrz, mogli skosztować dań, przygotowanych przy ognisku.
Aplikacja nowagazeta.pl
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Komentarze opinie